Veelgestelde vragen

Horeca

Kan ik ook starten met lunch? +

Afhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn met de horeca ter plaatse is het mogelijk om met een lunch te starten. Bij iedere speurtocht staat aangegeven waar je start en wat er in het arrangement is opgenomen. Bij de opmerkingen staat vermeld tot hoe laat je kan starten en waarmee je dan begint. Bijvoorbeeld als je kiest om 's morgens te starten, dan start je (meestal) met koffie en gebak. Kies je een tijdstip later op de dag, dan start je met een lunch. Bij iedere speurtocht staan de mogelijkheden beschreven.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen? +

Op het reserveringsformulier kan je eventuele dieetwensen doorgeven. In de meeste gevallen zal het geen probleem zijn. Heb je bijzondere wensen, informeer dan van tevoren naar de mogelijkheden.

Betaling

Ik kan niet via iDeal betalen. Kan ik anders betalen? +

Het is ook mogelijk om via credit card te betalen. Lukt dit ook niet, dan kan men eventueel betalen via een bankoverschrijving. Neem voor deze mogelijkheid contact op via het contactformulier. In dit geval dien je minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

Kan ik bij de horeca zelf afrekenen? +

Bij reservering betaal je een bedrag aan voor het deel van de Fotospeurtocht. Bij de horeca reken je het Happen gedeelte af.
Eventuele extra drankjes of eten kunnen ter plaatse afgerekend worden.
Op sommige locaties is het mogelijk om direct te reserveren en te starten. Dit is in overleg met de eigenaar/uitbater van de startlocatie. Reservering gaat dan via de website. je moet dan de mogelijkheid hebben om ter plekke te kunnen betalen via i-deal.

Ik heb gereserveerd, kan ik deze annuleren? +

Je kunt een reservering tot 24 uur van te voren wijzigen, of annuleren. In overleg met Happen en Speuren kan je dan voor een andere datum kiezen. Neem hiervoor via het contactformulier contact op met ons. Voor groepen vanaf 10 personen gelden de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in de algemene voorwaarden.

Speurtocht

Is de speurtocht geschikt voor een kinderfeestje? +

De speurtochten zijn geschikt voor kinderen, om samen met volwassenen te gaan speuren (bijvoorbeeld gezinnen/familiedag). Hierbij worden de kinderen in belangrijke mate meegeholpen met speuren. Als groep werk je samen om de oplossing te vinden en kinderen kunnen daar goed in mee helpen. De meeste arrangementen zijn ook geschikt voor kinderfeestjes, als je zorgt voor voldoende begeleiding door volwassenen. Neem gerust even contact op als je twijfelt.

Met hoeveel personen kan je speuren? Hoeveel personen in één groep? +

Afhankelijk van de capaciteit van de horeca locatie kan je via de website reserveren vanaf 2 tot vaak 16 en soms 32 personen. Je speurt in groepen van ongeveer 6 personen. Bij je reservering kan je zelf aangeven in hoeveel groepen je wilt speuren. Voorbeeld: Als je met 8 personen gaat speuren dan kan je er voor kiezen om in 1 groep van 8 personen te gaan, maar als het beter voor jullie uitkomt dan kan je ook in 2 groepen van 4 personen. Bij reservering geef je het aantal groepen door. In sommige steden kan je met maximaal 2 groepen speuren en in sommige met meer. Een groter gezelschap in meerdere groepen is op aanvraag mogelijk. Vraag dit op tijd aan (bij voorkeur 3 maanden van tevoren).

Wij willen met meer dan 15 personen gaan speuren. +

Afhankelijk van de capaciteit van de horeca locatie kan je via de website reserveren voor 2 tot 16 personen. Op sommige locaties zelfs tot 32 personen Op aanvraag zijn soms grotere groepen welkom. Hoe eerder je reserveert, hoe meer er mogelijk is. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier. Eventueel kan er door groepen van 16 personen ook alleen gespeurd worden, zonder arrangement bij de genoemde horeca, bijvoorbeeld bij een bedrijfsfeest, dat op eigen locatie wil starten. Een Familiedag waarbij er ook andere activiteiten zijn gepland etc. Neem contact op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Oplossing

Hoe kan ik de oplossing insturen? +

De oplossing van een speurtocht mail je door naar oplossing@happenenspeuren.nl. Vermeld de boekingscode, of je naam en datum van speuren. Maak een foto van het oplossingenblad, of scan de QR code (indien aanwezig).
Onder de juiste oplossingen worden tegoed- en kortingsbonnen voor arrangementen (in een andere stad) verloot.

Sluiten

Sluiten