Veelgestelde vragen

Horeca

Kan ik ook starten met lunch? +

Afhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn met de horeca ter plaatse is het mogelijk om met een lunch te starten. Bij iedere speurtocht staat aangegeven waar je start en wat er in het arrangement is opgenomen. Indien je een keuze maakt in de starttijd, dan staat er aangegeven waarmee je start.
Bijvoorbeeld als je kiest om 's morgens te starten, dan start je (meestal) met koffie en gebak. Kies je een tijdstip later op de dag, dan start je met een lunch. Bij iedere speurtocht staan de mogelijkheden beschreven.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen? +

Op het reserveringsformulier kan je eventuele dieetwensen doorgeven. In de meeste gevallen zal het geen probleem zijn. Heb je bijzondere wensen, informeer dan van tevoren naar de mogelijkheden.

Betaling

Ik kan niet via iDeal betalen. Kan ik anders betalen? +

Het is ook mogelijk om via credit card te betalen. Lukt dit ook niet, dan kan men eventueel betalen via een bankoverschrijving. Neem voor deze mogelijkheid contact op via het contactformulier. In dit geval dien je minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

Kan ik bij de horeca zelf afrekenen? +

Het is in principe niet mogelijk om op de startlocaties de fotospeurtochten af te rekenen. Je meld je aan via de reserveringspagina en betaalt via iDeal.
Eventuele extra drankjes of eten, kunnen ter plaatse afgerekend worden. Reserveren kan tot 18:00 uur voorafgaand aan de datum van speuren.
Op sommige locaties is het mogelijk om direct te reserveren en te starten. Dit is in overleg met de eigenaar/uitbater van de startlocatie. Reservering gaat dan via de website. je moet dan de mogelijkheid hebben om ter plekke te kunnen betalen via i-deal.

Ik heb gereserveerd, kan ik deze annuleren? +

Je kunt een reservering tot 24 uur van te voren wijzigen, of annuleren. In overleg met Happen en Speuren kan je dan voor een andere datum kiezen. Neem hiervoor via het contactformulier contact op met ons. Voor groepen vanaf 10 personen gelden de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in de algemene voorwaarden.

Speurtocht

Is de speurtocht geschikt voor een kinderfeestje? +

De speurtochten zijn geschikt voor kinderen, om samen met volwassenen te gaan speuren (bijvoorbeeld gezinnen/familiedag). Hierbij worden de kinderen in belangrijke mate meegeholpen met speuren. Als groep werk je samen om de oplossing te vinden en kinderen kunnen daar goed in mee helpen. De meeste arrangementen zijn ook geschikt voor kinderfeestjes, als je zorgt voor voldoende begeleiding door volwassenen. Neem gerust even contact op als je twijfelt.

Wat kost een fotospeurtocht? +

Fotospeurtochten worden aangeboden met verschillende arrangementen. Daarnaast is het vaak mogelijk om dit uit te breiden (optioneel). Omdat in iedere plaats andere afspraken zijn gemaakt met de horeca, is er geen vaste prijs. Er zijn verschillende prijzen bij verschillende arrangementen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Met hoeveel personen kan je speuren? Hoeveel personen in één groep? +

Afhankelijk van de capaciteit van de horeca locatie kan je via de website reserveren vanaf 2 tot vaak 15 en soms 32 personen. Je speurt in groepen van ongeveer 6 personen. Bij je reservering kan je zelf aangeven in hoeveel groepen je wilt speuren. Voorbeeld: Als je met 16 personen gaat speuren dan kan je er voor kiezen om in 3 groepen van 6 + 5 + 5 personen te gaan, maar als het beter voor jullie uitkomt dan kan je ook in 4 groepen van 4 personen, of in 2 groepen van 8. Het makkelijkste speur je in groepjes van ongeveer 6 personen.

Wij willen met meer dan 15 personen gaan speuren. +

Afhankelijk van de capaciteit van de horeca locatie kan je via de website reserveren voor 2 tot 16 personen. Op sommige locaties zelfs tot 32 personen Op aanvraag zijn soms grotere groepen welkom. Hoe eerder je reserveert, hoe meer er mogelijk is. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier. Eventueel kan er door groepen van 16 personen ook alleen gespeurd worden, zonder arrangement bij de genoemde horeca, bijvoorbeeld bij een bedrijfsfeest, dat op eigen locatie wil starten. Een Familiedag waarbij er ook andere activiteiten zijn gepland etc. Neem contact op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Oplossing

Hoe kan ik de oplossing insturen? +

De oplossing van een speurtocht mail je door naar oplossing@happenenspeuren.nl. Vermeld de boekingscode, of je naam en datum van speuren. Je kan de QR code op het oplossingenblad scannen, of een fotootje maken van het blad.
Onder de juiste oplossingen worden tegoed- en kortingsbonnen voor arrangementen (in een andere stad) verloot.

Sluiten

Sluiten