Hoe werkt het?

1

Bestel een speurtocht

Kijk wat er allemaal mogelijk is in diverse steden en dorpen.

Bekijk alle speurtochten
2

Reserveren

Tijdens de reservering kan je aangeven of je het arrangement wilt uitbreiden en of je eventueel gebruik wilt maken van een arrangement speciaal voor kinderen (4 tot 12 jaar). Kies een datum en tijdstip. Afhankelijk van het tijdstip dat je kiest verandert de volgorde of samenstelling van het arrangement.

3

Print of bewaar de unieke code in de bevestigingsmail

Je ontvangt per e-mail de bevestiging van je reservering. Print deze uit en neem 'm mee naar de startlocatie. Is het niet mogelijk om te printen? Neem dan de unieke code mee op bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

4

Meld je op de juiste tijd en datum met de code bij de startlocatie

De horeca houdt rekening met je komst. Meld je op de juiste tijd en datum met de code bij de startlocatie. Ben je door onvoorziene omstandigheden wat later, neem dan even telefonisch contact op met je startlocatie.

5

Ontvang de speurtocht en verdeel de fotobladen over de deelnemers

Op de locatie ontvang je de fotospeurtocht. De fotospeurtocht bestaat uit een instructie, een routebeschrijving en een aantal fotobladen. Apart ontvang je een oplossingenblad. Onder het genot van een kopje koffie (of lunch), lees je alvast de instructie en bekijk je samen met de andere speurders de foto's.

6

Happen en speuren maar!

Daarna ga je samen op pad, op ontdekking door de stad van je keuze. Onderweg, of aan het einde van de route wacht opnieuw een drankje/gerecht op jullie.

7

Lever de speurtocht in bij de eindlocatie

Missie volbracht? Lever de fotospeurtocht weer volledig in bij de eindlocatie. Afhankelijk van het arrangement wacht hier nog een hapje of drankje op je. Het oplossingenblad lever je niet in. De oplossing mail je meteen even door, of straks als je weer thuis bent.

Nieuwste speurtochten

vanaf € 22,75 p.p. Alle dagen

Nijmegen

Nijmegen is meer dan 2000 jaar oud. Volg de Romeinen in Nijmegen en struin daarna langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de oudste stad van Nederland.  

Startpunt: Koffie & Eethuis De Heerlijckheid

Bekijk deze speurtocht

Sluiten

Sluiten