Dat gaat naar Den Bosch toe

vanaf € 23,50 p.p.

‘s-Hertogenbosch

De officiële naam is ‘s-Hertogenbosch, maar iedereen kent de stad als Den Bosch. De bourgondische hoofdstad van Noord-Brabant is een bezoek meer dan waard. Ga op ontdekking door een van de mooiste stukjes van Den Bosch, De Uilenburg en omgeving. Zoete Lieve Gerritje zit niet voor niets in dit deel van de stad.

 

Direct reserveren Meer informatie »

Alles over deze speurtocht

  1. 1
  2. 48
  3. Ja
  4. Ja

Je begint de speurtocht met een heerlijke kop koffie of thee met huisgemaakte appeltaart, carrot cake of  Bossche Bol (de échte van Jan de Groot). Liever cappuccino, of slagroom op de taart? Geen enkel probleem bij Doppio Den Bosch. Voor de kinderen is er een (fris)drank naar keuze en een mini Bossche Bol. Terwijl je van deze heerlijkheid geniet, ontvang je de map (of mappen) met de Fotospeurtocht(en). Daarna ga je op pad. Het speuren begint meteen als je buiten komt, want Doppio Den Bosch is mooi en centraal gelegen in hartje stad, dicht bij het Centraal Station.
Na het speuren kom je terug voor een lekkere en complete lunch. Voor volwassenen is er een lunch compleet met keuze uit een (eventueel vegetarische) Italiaanse tosti of de beroemde Kip Club Doppio, verse jus en een solo koffie- of theedrankje naar keuze. Kinderen kunnen kiezen tussen een tosti met ham/kaas of een worstenbroodje en een appelsap, fristi of chocomel.

Je kan er alle dagen van de week terecht. Op dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09:00 uur en op zondag en maandag vanaf 11:00 uur. Start je tussen 12:30 en 14:00 uur, dan begin je met de lunch en eindig je met koffie en gebak.

Voor een compleet dagje uit op ontdekking in Den Bosch betaal je slechts € 23,50 en kinderen € 14,95.

Adres startlocatie
Visstraat 46
5211 DN 's-Hertogenbosch
073-6990964 doppio-espresso.nl

Reserveer deze speurtocht

Gerelateerde speurtochten

vanaf € 21,50 p.p.

Middelburg

Wandelen door Middelburg staat gelijk aan wandelen door de tijd. Middelburg was na Amsterdam de belangrijkste VOC stad. De diverse grote panden in de binnenstad vormen een tastbare herinnering aan…

Startpunt: ZEEUWS MUSEUM CAFÉ

Bekijk deze speurtocht
vanaf € 22,75 p.p. alle dagen

Nijmegen

Nijmegen is meer dan 2000 jaar oud. Volg de Romeinen in Nijmegen en struin daarna langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de oudste stad van Nederland.  

Startpunt: Koffie & Eethuis De Heerlijckheid

Bekijk deze speurtocht

Sluiten

Sluiten